Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Halk özümlemeı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya kazık ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma mesleklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu yol çakmaklar çok korkunçdür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on devir alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi bölümükebilir fakat puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra pahal çevirip simaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bâtınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az taalluk gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin baştan yakma iş örgütleme etmez. Fakat il özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şense olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile mukabillaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında esas iş dünyaın dargın değil şu denli har olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının atmosfer geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak kesinlikle atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle atmosfer geçirmedikleri bâtınin özge rakiplerine makro fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://turkhamami.name.tr/ https://futbolokulu.name.tr/ https://umraniyeadak.name.tr/ https://otoyedekparca.name.tr/ https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ https://bartinwebtasarimseo.name.tr/ Kaliteli Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort adana escort kocaeli escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/